måndag 24 november 2008

Världsproblematik

Två av de absolut största problemen just nu enligt mig är global warming slash energiförsörjning och tonårsdumheter. Ni som känner mig vet ju att jag lite nu och då presenterar mer eller mindre genialiska lösningar på mer eller mindre existentiella frågor. Insatta minns klassiker som "arbetslöshetslånet", som baseras på att vi byter försörjningsbilden hos universitetsstudier mot den för arbetslöshet, "polisanmälan på internet" (vilken inte helt oväntat innebar att man skulle kunna göra polisanmälningar på internet), samt den inte helt politiskt korrekta juridiska påföljden "lavetten" som innebär ett slag med öppen handflata i ansiktet på den som begår brott av mildare grad. Now is the time to strike again. För att minska användandet av fossila bränslen, antalet kärnkraftverk, antalet utbyggda älvar och alltså den totala graden miljöpåverkan så officialiserar jag härmed förslaget om att alla sveriges tonåringars missriktade energi läggs på uppladdning av batterier. Det blir slutet på all vandalisering, all institutionalisering, allt bråk och skrik, all helt oigenomtänkt och idiotisk samhällskritik. Slut på alla tomma argument mot rökförbud, all häxblandningsfylla och söndersminkad flickhud. Inga fler miljoner kronor behöver gå till krossat busskursglas, uppflugna bombdesarmeringsgrupper eller magpumpningskalas. Vi vuxna kan få slippa visa identitetshandling när vi känner för att köpa en flaska vin, slipper gå med höga knän över avsvimmade, nedspydda tonårsglin. Vi kan lägga våra skattepengar på att förbättra skolan och vården istället för att tvätta klotter till förbannelse från allmänna ytor och den lokala fritidsgården. Låt alla blonderade tonårsbrudar skrika i en manick som utvinner elektrisk energi från ljudvågor istället för att skrika på sina föräldrar eller varandra, finns ingenting som stör mig mer än när man parasiterar på andra. Fatta vad det ni ställer till med kostar, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article561677.ab?. Galet. Börja casha upp för det ni förstör för satan, annars behöver vi nog överväga den där handflatan...

4 kommentarer:

  1. Nu har du gått för långt! Utbyggda älvar handlar minst lika mycket om kultur, en livsstil som ni åre-kids brukar säga. Mitt counterproposal är att vattenkraften ges en tydligare roll i samhället, ett nav som hjulet snurrar runt, en axel att luta sig mot. Ta ut skolklasserna så de får se Storfinnforsen med dess betongproblematik, Messaures enorma fyllningsmängder, eller varför inte den nya utskovsluckan i Laforsen? Jag tror att mycket av ungtupparnas energi då istället skulle riktas mot utbildning. De skulle säga: "när jag blir stor vill jag vara en av de som varje dag arbetar för att säkerställa funktionen av vårt gemensamma dammbestånd". Detta skulle i sin tur ta bort fokuseringen på onyttiga, samhällsnedbrytande saker som busskursbaseball, analsex och tv3.

    Skärpning Snorlander!

    SvaraRadera
  2. Är analsex sammhällsnedbrytande?

    SvaraRadera
  3. Jag går aldrig längre än jag måste. Anonym 1 borde nog vara lite försiktig med vad han önskar sig, om alla ungtuppar slutar ägna sig åt analsex och tablåtveksamheter så skulle dammbranschen vara mycket, mycket svårare att hävda sig inom. Ja, och enligt mitt resonemang också för den delen.

    För anonym 2´s del så rekommenderar jag, nu när inte Bullen finns längre, den utmärkta sidan ungdom.se där du helt omoderaterat kan ventilera huruvida du är normal eller inte.

    SvaraRadera
  4. Redan på The Hooters tid gick man långt ...

    SvaraRadera